Despre Taxiuri

nicu taxi gura humorului

Taximetrul (pl. taximetre; în limbajul uzual, taxi – pl. taxiuri) este un tip de transport public destinat unui grup mic de pasageri sau mărfurilor. În general, taximetrele depind de companii private, cu prețuri și facilități diferite. Un taximetru poate fi găsit în orașe la o stație de taxi, dar și parcat în cele mai diverse locuri sau luat „din mers” – în cazul în care clientul a făcut un semn sugestiv de la distanță (de obicei, ridicarea unei mâini sau un fluierat caracteristic), iar șoferul taximetrului este interesat (în caz că nu are deja stabilită altă destinație sau dacă nu este în afara programului de lucru).

Spre deosebire de alte forme de transport în comun, taximetrul este închiriat în interes personal. Clientul hotărăște destinația și poate propune șoferului traseul de urmat; în cazul în care se face o comandă telefonică, poate fi stabilit și locul de întâlnire (în cazul în care ora sau locația clientului îngreunează găsirea unui taximetru. 

NICU TAXI GURA HUMORULUI oferă un serviciu specializat în transport persoane în regim taxi in orasul statiune Gura Humorului, rent-a-car cu şofer, transporturi interne, transferuri aeroporturi, etc.
Maşinile aflate în parcul nostru auto sunt conform legislaţiei în vigoare privind transportul de persoane în sistem taxi.

Ne adresăm atât persoanelor fizice, cât şi firmelor ce doresc ca pe baza unui contract, să colaborăm pe o perioadă mai mare.

Vă așteptăm cu drag, întotdeauna la timp să ne sunați la tel: 0741 960 910 !

3 thoughts on “Despre Taxiuri

  1. Multumesc pentru aceasta zi de neuitat! Nu numai un serviciu de transport impecabil dar si ghid turistic, istoric si geografic al Bucovinei. Recomand foarte călduros!
    We had a fabulous day with Mr Nicu, perfect driver and touristic guide of his region. I warmly recommend! Thank you, Mr Nicu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *