Obiective Turistice

obiective turistice taxi gura humorului

Orasul Gura Humorului este pozitionat in centrul Bucovinei si ofera variate posibilitati de vizitare a numeroase obiective turistice, atat din Bucovina, cat si cele din zona Neamtului.

Renumita în toată lumea pentru bijuteriile arhitectonice ortodoxe ridicate în epoca medievală, Bucovina  este o destinaţie  turistica pentru iubitorii de frumos si spiritualitate.

Obiective turistice de vizitat in Bucovina

Manastirea Voronet. Manastirea Humorului, Cetatea de Scaun a Sucevei, Complexul muzeal Ciprian Porumbescu – Stupca, Atelierul si muzeul oualor incondeiate Vama, Cimitirul Eroilor Vama, Codrul secular Slatioara, „Pietrele Doamnei” din Masivul Rarau, Salina Cacica, ceramica neagra de Marginea, Herghelia si Rezervatia naturala de la Lucina ori Muzeul „Arta Lemnului” din Campulung Moldovenesc si Muzeul Obiceilor Populare din Gura Humorului.

Daca iubesti istoria, cultura, iti place mancarea buna si vrei sa te relaxezi in natura in mijlocul unor peisaje deosebite, inseamna ca ai motive sa vizitezi aceste obiective turistice din Bucovina.

NICU Taxi Gura Humorului vă oferă servicii de taximetrie in interiorul si afara orasului Gura Humorului si de asemena va ofera servicii de transport spre/dinspre aeroport Salcea/Suceava. SUNĂ ACUM la 0741 960 910 si suntem INTOTDEAUNA LA TIMP pentru tine.